| 19 comments ]

Radmin (Remote Administrator) is fast and secure remote control and remote access software that enables you to work on a remote computer as if you were sitting right in front of it and access it from multiple places. radmin includes full support for windows vista (32-bit and 64-bit), file transfer, multi user text and voice chat, windows security, kerberos authentication, 256-bits AES encryption for all data streams, tellnet access, multiple monitirs support and unique DirectScreenTransfer™ technology. Radmin utilizes the ever-present TCP/IP protocol - the most widespread protocol used in LANs, WANs and the internet. This means you can access your remote computer from anywhere in the world. Radmin is deployed on thousands of corporate PCs worldwide. Among our clients are companies where Radmin is the standard application for network management.

Downdload File ( No Trial ) rar 7,3Mb
Pass : pondokedan

19 comments

Anonymous said... @ Tuesday, August 05, 2008 8:34:00 PM

Trial stop is not working :( I'd better buy full version. Found 5% disount coupon :)
RAD-SL-AFF-CP-5OFF
Buy it here: www.radmin.com/store/

DePoNDoK said... @ Friday, August 08, 2008 10:59:00 AM

Its Work Well at my PC. I'm using this software in more than 5 Computer in my office.

KonX said... @ Thursday, August 21, 2008 7:18:00 PM

salam kenal boz, tuker link nyok?
thanks atas radminnya... uda di dunlud kok....

Anonymous said... @ Thursday, August 28, 2008 12:52:00 PM

salam kenal Bli..
mau nanya nih Bli...
Sofwarenya disertakan cracknya, tapi gimana meng-cracknya Bli?? Cracknya perlu dicopy ke folder instalasinya gak??
From: myD4y di Manado

nakmengwi said... @ Sunday, September 14, 2008 1:14:00 AM

Instalation Guide :
- Do not connect to internet
- Install rserv31.exe untill finish
- Set password/user permission
- Setup need to restart --> restart
- stop radmin service
- go to "crack" folder
- execute "install.cmd"
- press any key to continue
- Start Radmin service
- Install rview31.exe
- try to remote localhost (full mode, view only, file transfer,etc)

Good luck.
Thats all step by step instalation process that i've tried on more than 5 computer at my office and it always work well.

but soon i'll try to upload Radmin v.2.1 for your alternative.

Thanks.

thecr45h3r said... @ Sunday, October 12, 2008 8:19:00 PM

yang RADMIN seri diatas 3.0 crack yang trial stopnya akhir2 ini selalu terdeteksi sebagai Trojan jadi ga guna! ada solusi kah?

sekitar 4 bulan lalu saya pake RADMIN 3.1 trial stop dan ga masalah tapi setelah update antivirus bulan kemaren crackan baru terdeteksi sebagai Trojan!
makasih

ORPPALIS ZoNe's said... @ Tuesday, October 21, 2008 1:37:00 AM

maz makasih ya radminnya, aq udah download, tapi pas mau aq extrack ko winrarnya minta password!!! kira2 passwordnya apa mas ya!! trimz maz

Anonymous said... @ Monday, December 01, 2008 10:12:00 PM

Makasih atas radminnya, tapi tolong password winrarnya dong...
please...
Thanks b4...

Anonymous said... @ Friday, December 05, 2008 9:20:00 PM

Kenken wang Mengwi ne ngemang file .rar, mare buka nganggo password, de nake nguluk-nguluk, percume sing ade ape deeeee

Anonymous said... @ Friday, December 05, 2008 9:40:00 PM

Ampure wang Mengwi, bas sengap matan icange, mare pedasang nelokin awake sube ngejang password di duwur.

Anonymous said... @ Monday, April 06, 2009 3:58:00 PM

Walah udah download lama2 ada passwornya pula... gimana neh..bagi dong password rar nya.. thx

Anonymous said... @ Monday, August 10, 2009 9:03:00 PM

cracknya gak jalan!!!!!!!

nakmengwi said... @ Tuesday, August 11, 2009 11:22:00 AM

passwordnya ada di artikel kayaknya

fahri said... @ Tuesday, September 22, 2009 9:04:00 PM

kebanyakan radmin yang ane download didetect trojan oleh AVG ane (padahal memang trojan.. ehhehee)... Gak tau kalo yang dari site resmi, dianggap trojan juga pa gak...

nakmengwi said... @ Wednesday, September 23, 2009 4:13:00 PM

Pass itu artinya password.....

Anonymous said... @ Wednesday, October 07, 2009 10:16:00 AM

np g bleh connect internet? mank bisa gagal ta instalasinya,

nakmengwi said... @ Friday, October 09, 2009 4:41:00 PM

kalo konek internet... nanti pada saat instalasi softwarenya ngupdate ke servernya Radmin jadi cr*cknya ngga berguna lagi....

kantu_gianyar said... @ Sunday, June 20, 2010 9:41:00 AM

lam kenal bli. mo tanya untuk brp pc cracknya berlaku tu sy coba lebih dr 1 pc ada yg jln, ada yg ga jln napa ya yg ga jln kluar enter licence code

Anonymous said... @ Wednesday, August 01, 2012 11:45:00 AM

Mantab !!! ... b(^o^)d
(Sapto-KIPO)

Post a Comment

Comment Please :